Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prosze o pomoc!

jestemnr12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko.

MEDYK czy MECHANIK?

Jezeli MEDYK to jaka bron?:>

Jezeli MECHANIK to jaka bron?:>

Mam do swojej Dyspozicji cale 10.000 fundsow.

Oczywiscie beda lajki :}

mca.png
Opublikowano

Mechanik :)

Osobiście sam miałem ten dylemat i wybrałem mechanika. Teraz nie żałuję :> Pakiet z AS-VAL + Pakiet CELNEGO i kosi ładnie :)

Opublikowano

No to chyba zdecyduje sie na mechanika skoro tyle ludzi go pochwala ;P,Ale mam jeszcze jedno pytanko

Pakiet tworcy z PP-19+dodatki,Czy AS-VAL?

mca.png
Opublikowano

Również miałem taki dylemat, wybrałem Mechanika oraz zakupiłem pakiet z PP-19 i powiem ci, że super mi się gra szybko EXP i LVL idzie za sprawą RPG Także ta klasa na plus ;)

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

No to chyba zdecyduje sie na mechanika skoro tyle ludzi go pochwala ;P,Ale mam jeszcze jedno pytanko

Pakiet tworcy z PP-19+dodatki,Czy AS-VAL?

zależy co już masz jak masz pakiet celnego to możesz kupić ten z PP19, as-vall troche słaby jest tylko z tymi viperami wiem bo grałem, mało ammo także lepiej pakiet celnego + zestaw z PP19

b6b78815.png

Opublikowano

Wlasnie teraz nwm czy kupic PP-19+Dodatki,Czy ten co ty mi radzisz ;P

@up

Na mechaniku mam 6 lvl,i zadnych pakietow nie mam kupionych

mca.png
Opublikowano

Kup obydwa ;) Vipery ci się przydadzą i to bardzo a As Val ma dużą precyzje itp a z dodatkami z PP-19 to kosić będziesz :D

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Po dluzszym zastanowieniu mysle ze najpierw kupie pakiet z pp-19+dodatki,a pozniej jak uzbieram sobie troche kaski to zamowie sobie pakiet z AS-Valem.

Dzieki Wszystkim za pomoc ;].Mozna zamknac!

mca.png
Opublikowano

@up

Ja jutro sobie kupuje PP-19+dodatki z pakietu,jezeli mi sie spodoba to kupie AS-VALA i sobie dodam tak jak ty dodatki z pp do AS-VALA

I tez zapraszam do wspolnej gry moj nick : DevilsOfDarksPL1:)

@Down

Skoro tak mowisz to zastanowie sie nad AS-VALEM tylko nwm czy bedzie sie dobrze gralo bez celownika,czy nie bedzie wznosil do gory,tak jak inne bronie.

mca.png
Opublikowano

Zakupilem sobie wlasnie pare min temu AS-VALA i jestem z niego zadowolony,i jeszcze zostalo mi pare fundsow wiec dziekuje wszystkim za pomoc :)

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...